کامبوجا


کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. به یمن توجه رو به رشد غربی ها به روش های درمانی شرق، کامبوجا از طریق روسیه به اروپای غربی راه یافت. در این نواحی، کامبوجا نوشیدنی گوارا و شفا بخشی به شمار می آمد که رژیم غذایی را متوازن میکرد.
این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون (قارچ جادویی)،(قارچ معجزه گر) و (اکسیر طول عمر) به آن داده شد.


 با اینکه در سالهای 1920 در روسیه، چک و اسلواکی، آلمان و اتریش کامبوجا را به عنوان داروی شفابخش می شناختند، طی سالهای بعد از جنگ جهانی دوم به کلی از صحنه خارج شد. علت این امر کمبود شکر و چای بود که از عوارض جنگ بشمار می آمد.
در سالهای 1960، کامبوجا از اروپای شرقی به آلمان و اتریش آورده شد و در سالهای 1970 وقتی استاندارد زندگی تا حدی ارتقا یافت دوباره بعنوان نوشیدنی معجزه گر شناخته شد.
تحقیقات روی تاثیرات آن بطور عمده در آلمان صورت گرفت و به زبان آلمانی منتشر شد و مقالات مختلفی درباره آن در نشریات متعدد به چاپ رسید. در جوامع امروزی که غذاهای استرلیزه و همونژنیزه و نگهداری شده فراوان شده است خوراکی حاوی موجودات ذره بینی فعال، چون کامبوجا که گوارش غذا کمک میکند، میتواند بسیار مفید باشد.
اکثر پزشکان و حکیمان (دکترهای علفی) نوشیدن کامبوجا را برای تمام بیماری ها توصیه می کنند.
اما باید توجه داشت که نه کامبوجا و نه هیچ یک از محصولات دارویی طبیعی، داروی همه ی دردها نیستند. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان. دلیل اینکه یک بیماری معالجه می شود این است که علت آن کشف و آثارش، یکی یکی از بین برده می شود.
شربتی مانند کامبوجا در صورتی می تواند مفید واقع شود که بین رژیم غذایی و نحوه زندگی و رفتار شما تعادل برقرار باشد. یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست. کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.
و گفته می شود اثر آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است.
اینکه کامبوجا روز بروز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است، آدمی را به هیجان می آورد. این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است. 

قارچ کامبوجا=اکسیر جوانیتاریخچه شربت کامبوجای معجزه گر بیش از 2500 سال پیش مردم ایالت منچوری شربت گوارایی یا طعم شیرین و ترش ابداع کرده بودند که در اندک زمانی که مصرف آن در سراسر کشور پهناور چین شایع گشت. سپس چینی ها این نوشیدنی را به کره ای ها و روس ها شناساندند و زمانی که این شربت از کره به ژاپن رفت ژاپنی ها آن را "کامبوجا" نام نهادند.
از کارگاساک روسیه گزارشی درباره مردمی که عمر زیادی می کردند واصل می شد و آنرا به شربت کامبوجا نسبت می دادند. گزارش دیگری از بچه دار شدن یک پیرزن 80 ساله و پیرمرد 100 ساله بود در حالی که پیرزن 80 ساله یک چروک بر صورت نداشت.

کامبوجا چیست؟
کامبوجا ترکیبی از تعدادی باکتری و مخمرهایی با شیوه پرورش مخصوص است.
طعم گوارای آن را احساس شادابی به انسان میبخشد. مقدار مخمر موجود در آن باعث می شود که حتی پس از ریختن در بطری کماکان فعال باقی می ماند.
شربت از خانواده غذایی نظیر ماست و سرکه و پنیر می باشد.

خواص و فواید مطلوب استفاده از این نوشیدنی:
به وضوح عمر را طولانی می کند
هضم مواد غذایی مانند پروتئین ها، چربی ها و قندها را آسان می نماید
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
میزان چربی خون (کلسترول) را پایین می آورد
جلوگیری از سرطان معده و روده
از پیدایش نشانه های نامطلوب یائسگی جلوگیری میکند
آب مروارید را درمان می کند
ناهنجاری های قلبی را درمان می کند
اختلالات بی خوابی را از بین میبرد
باز کننده عروق است
دیابت را درمان میکند
موها را سیاه کرده و از ریزش آنها جلوگیری میکند
از تولید سنگ مثانه و ناراحتی های کبد پیشگیری می کند
بواسیر را را درمان می کند
چین و چروک ها را تقلیل می دهد
ماهیچه های پا را تقویت و ورم مفاصل (آرتریت) را درمان می کند
درمانی برای آبله و زونا
ترشح غدد عروقی پا را درمان می کند
انواع آبسه را درمان و توانایی تفکیک جزئیات را آماده می کند

طریقه مصرف:
به منظور سالم زندگی کردنبهتر است که به مدت 3هفته در هر ماه (21 روز) روزانه یک فنجان قبل از غذا بنوشید و یک هفته مصرف را قطع نمایید.
به منظور رفع ناراحتی های خاص مانند مشکلات دفع، ضعف کبد، رماتیسم، نقرس و تصفیه خون توصیه میکنیم که روزانه حدود دو فنجان (400 سی سی) طی سه تا شش ماه بنوشید و بعد به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید.
ضمنا این قارچ در عرض 1 هفته پرورش یافته و قابل تکثیر است.

منشاء قارچ کامبوجا:
هیچکس بدرستی نمی تواند بگوید که منشاء قارچ کامبوجا کجا بوده و چگونه بوجود آمده است، اما می دانیم که بیش از 2000 سال است که آدمی آن را مصرف می کند. کامبوجا در واقع یک قارچ نیست، بلکه اجتماعی از چند مخمر و باکتری است. حتی یکی از صاحبنظران آن را گل سنگ توصیف کرده است. ریشه این اسم می تواند کامبوجا باشد که (کومبو) به معنی خزه ی قهوه ای چای و (چا) به معنی چای است.

طرز تهیه چای کامبوجا
با 10 لیوان آب جوش 2 پیمانه چای (سیاه یا سبز) دم می کنیم، سپس 10 لیوان چای را از صافی رد می کنیم و در یک کاسه بلوری یزرگ میریزیم و یک لیوان شکر و 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب به آن اضافه می کنیم. وقتی مایع ولرم شد، قارچ کامبوجا را در آن قرار می دهیم و با دست کاملا آن را در سطح مایع پهن می کنیم و ظرف حاوی نوشیدنی را به مدت یک هفته در یک جای تاریک (مانند کابینت آشپزخانه) و گرم (دمای اتاق) قرار می دهیم و روی آنرا با یک پارچه توری (اکسیژن باید به قارچ برسد) می پوشانیم تا گرد و خاک یا چیز دیگری در آن نریزد. بعد از یک هفته قارچ جدیدی بوجود می آید که بعضا روی سطح کاسه را می پوشاند. در این زمان نوشیدنی آماده شده و باید قارچها را از داخل آن در آوریم و نوشیدنی را از صافی پارچه ای عبور دهیم و در یخچال بگذاریو میل کنیم.

نکته:
دستها باید کاملا تمیز باشد
از ظرف یا قاشق فلزی نباید استفاده کرد
هیچگونه جسم خارجی نباید در ظرف باشد
در طول یک هفته نباید ظرف را تکان بدهیم یا مایع را هم بزنیم
قارچها را در ظرف شیشه ای در بسته می توانیم داخل یخچال به مدت طولانی نگهداری کنیم.